About Hoogsteyns Information services

H-IS is een jonge onderneming die gestart is na 10 jaar ervaring in een internationale hoogtechnologische omgeving. Vanuit deze expertise zagen wij de potentiële verbetering mogelijk in de KMO markt. Nooit is een ondernemer zo afhankelijk geweest van een stabiele IT omgeving waarop altijd gerekend kan worden. Gestructureerd omgaan met peilers als ROI (return on investment), Customer Service en Change Planning is essentieel, en in de KMO markt vaak vergeten of onbekend.

ROI (Return On Investment)

Om uw hardware en software aankopen te verantwoorden moeten deze gebeuren met kennis van zaken. H-IS adviseert u om juist die hardware en software aan te schaffen die uw onderneming ten goede komen. Dat bepaald de opbrengst uit uw investering.

Customer Service

H-IS is ervan overtuigd dat IT ondersteuning binnen de Customer Service bekeken moet worden als een service die verbeterd en bewaakt moet worden. Een goed overleg staat hier centraal. Enkel door alle partijen te betrekken, behoudt men het overzicht, en erkent men de pijnpunten.

Change Planning

Veranderingen in je ICT omgeving kunnen enkel goed lopen als ze toereikend gepland zijn. Die planning houd in dat we bekijken wat de impact zal zijn, hoe we kunnen terug gaan naar de laatst werkende situatie, in geval van problemen, en wat de hieraan verbonden kosten zijn.

Al deze zaken werden in het verleden al te vaak vergeten, wat resulteerde in slecht afgewerkte projecten en het verliezen van de budget controle.

IT Support

H-IS ondersteunt uw IT infrastructuur, zij het bestaande of nieuwe elementen. Alles wat in uw IT omgeving voorkomt, van servers tot smartphone's, van PC's tot ..

Read More Aankoop en ondersteuning van hard- en software.

Fixed Price

Hebt u een IT project op stapel? Is uw small business server verouderd of dringend aan vervanging toe. Wilt u van mail systeem veranderen? Plant u een rollout ..

Read More proˈjɛkt "voorbereiding en uitvoering van een groot plan"

Enterprise Mobility Services

Met vele jaren expertise in Enterprise Mobility Management en enterprise architecture kunnen we begeleiden naar een echte mobiele onderneming door advies met b..

Read More "Transform to a true mobile enterprise"
Hoogsteyns Information Services BVBA { Prekersstraat 69, 2000 Antwerpen } +32 475 65 60 03 | gregory.hoogsteyns@h-is.be BTW BE 0835 448 231